Hlavní obsah
Článek

Modelka Romana Pavelková (39) je v osmém měsíci těhotenství a vypadá, jako by měla rodit každým dnem. Bříško už má obrovské a sama má prý z kil navíc pořádné deprese. "Když si představím ještě měsíc a půl, tak nevím, do jaké velikosti se nafouknu. Jde to naštěstí hlavně dopředu. Na zadku je to taky vidět, ale tam radši nekoukám. Bříško teď roste, mám pocit, každý den," řekla Super.cz Pavelková.

Kila navíc neprožívá zrovna klidně. "Se dvěma kily navíc jsem měla mindrák, s deseti mám mega mindrák. Vyhýbám se zrcadlům. Hlavně se nekoukám na zadek a říkám si, že to po porodu dostaly dolů jiné, zhubnu to i já. K těhotenství to patří," říká Romana, pro kterou horký letní víkend nebyl zrovna příjemný.

Otékají jí nohy, a tak si pomáhá, jak jen to jde. "Začínám nosit alespoň stahovací zdravotní podkolenky. Nechci mít křečové žíly a méně mi pak otékají nohy. Nosím je ale jen doma, vypadají hrozně. Manžel si ze mě dělá legraci, že vypadám jako postavička z pohádky," dodala Pavelková na semifinále Miss Face, kde zasedla v porotě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám