Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor a textař Karel Šíp (78) nedávno oslavil kulatiny, a přestože to na něm vyjma přibývajících šedin diváci nepoznávají, on sám si nedělá iluze. Na křtu videoklipu k chystanému muzikálu Romeo a Julie coby kmotr promluvil o projevech svého pokročilého věku a jeden by až žasl jak otevřeně.

„Berte mě trochu shovívavě. Přeci jen jsem před pár dny oslavil sedmdesátku, což je už velice pokročilý věk a pozoruji na sobě, že s sebou přinesl příznaky stáří. Jednak ta paměť není stoprocentní a pak, a to hlavně, na sobě pociťuji zvýšenou plačtivost. Kdybyste mi teď pustili nějakou truchlivou skladbu, hned bych měl slzy v očích,“ řekl na křtu dle Aplausu In Šíp.

Také mozek ho prý coby starce začal zlobit. „A ta paměť? No, příklad z dneška. Jel jsem na křest videoklipu do karlínského Fóra, kde se bude Romeo a Julie hrát, a až tam jsem zjistil, že pozvání bylo sem do Imperialu. No, stane se,“ uvedl a s nadsázkou přidal, že pokud ho tvůrci chtějí mít na premiéře, musí mu ji připomínat.

Zatímco věk v občance mu jasně říká, že je ctihodný kmet, když mu to připomene někdo jiný, skoro smrtelně se urazí. „Někdo mi zavolal, zda si nechci zahrát v Přízraku Londýna. Proč ne, řekl jsem si, ale když mi hlas sdělil, že jde o roli nějakého dědka, prásknul jsem telefonem,“ dodala populární hvězda České televize, v níž uvádí mimořádně sledovanou Všechnopárty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám