Hlavní obsah
Článek

Fotbalista pražské Sparty Lukáš Vácha je považován za českého Davida Beckhama (48). Nyní se, stejně jako jeho slavnější kolega, stal modelem. Pózoval pro novou kolekci oblečení návrháře Lukáše Macháčka, která nese iniciály fotbalisty.

"Pár focení za sebou mám, ale tohle kampaňové bylo jedno z prvních. Myslím, že se to povedlo, a teď uvidíme, jak na to budou reagovat lidi," řekl Super.cz Vácha. Co na to kamarádi fotbalisti? "Kluci mě znají dlouho, nějakou srandu si ze mě dělají, s tím se setkávám běžně. To k tomu patří," usmívá se Vácha.

Sám zatím neplánuje, že by navrhl svoji vlastní kolekci, ale je rád, že se jeho styl oblékání mužům líbí. "Fanoušci o to měli zájem, ptali se mě na to, co nosím za věci, kde se dají koupit. Byla to reakce pro lidi, aby se přiblížili mému stylu a tomu, jak mě Lukáš obléká," vysvětluje fotbalista, který je ale - bohužel pro dámy - zadaný. S přítelkyní Markétou chodí rok a půl.

Svatbu a děti ale zatím neplánují. "Začali jsme spolu bydlet. Co se týče mě, mám na děti ještě čas, v tomhle směru to necháváme plynout," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám