Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) má za sebou další ročník svého charitativního bazaru. "Tak jsme dali dohromady přes 200 tisíc, o něco víc než na prvním bazaru před rokem, a zároveň polovinu toho, co vynesl vánoční bazar," radovala se, kolik se jí podařilo přispět pro nadaci Člověk v tísni a Nadaci Nova za pomoci dalších kolegů z branže.

"Věcí nám každoročně přibývá, protože vždy ještě něco zbude z minulého ročníku, a to nejen od známých tváří," byla ráda Emma, jak se jí v charitě daří. Letos dokonce na dražbu, která následovala po prodejním odpoledni, získala i podepsaný dres Jaromíra Jágra (52). Ten se nakonec vydražil za 40 tisíc korun.

"Pak to byly spíše různé zážitky jako návštěva živého vysílání Televizních novin s Lucií Borhyovou a Reyem Korantengem, káva s Danielou Drtinovou, kterou považuji za naši nejlepší novinářku, nebo herecký rychlokurz s Jiřím Mádlem a Hynkem Čermákem," vypočítala část toho, co mohli návštěvníci vydražit tentokrát, a příště se určitě také nenechá zahanbit.

Nás zajímalo, jak daleko by to došlo, kdyby přijel zájemce, který by si chtěl koupit vše, co má v tuto chvíli na sobě. "Když by to bylo za úžasné peníze, neměla bych srdce to charitě odepřít. Kde bych to svlékla, už bychom se nějak domluvili," smála se Emma.

Reklama

Další články

Načítám