Hlavní obsah
Článek

Caitlyn Jenner, která se narodila jako bývalý olympionik Bruce, se ve svém novém těle ukázala na obálce magazínu Vanity Fair. A svým velmi femininním vzhledem šokovala. Za transformaci mužského těla v ženské prý ale zaplatila nemalé jmění – čtyři milióny dolarů, což představuje téměř osmdesát miliónů korun!

Plastický chirurg z Kalifornie novou vizáž nevlastního otce Kim Kardashian (43) zhodnotil a tvrdí, že jen kosmetické zákroky v obličeji stály v přepočtu dva milióny. Jenže k tomu je potřeba připočítat výdaje za lékaře, hormonální léčbu, koupi nového dámského šatníku a kosmetiky, prodloužení vlasů apod. A dělá to prý dohromady minimálně čtyři milióny dolarů.

„Být schopná ráno vstát a být sama sebou, obléknout se, dát do pořádku a být normální člověk. Je to úžasný pocit procházet tak životem. Nikdy jsem to nemohla dělat, vždy jsem byla zmatená, vždy to tak bylo, víte, měla jsem ve skříni pánské věci a dámské věci. Teď jsem ale vyčistila celý šatník a vše pánské šlo pryč,“ přiznala Caitlyn v rozhovoru pro Vanity Fair.

Reklama

Další články

Načítám