Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Provokativní videoklip modelky Agáty Prachařové (38), která se rozhodla slézt z přehlídkových mol a ukázat se národu jako zpívající umělkyně (většina ale stejně neposlouchá, o čem pěje, a civí na její ňadra), logicky vyvolal řadu protichůdných reakcí. Song, v němž zpívá o tom, že v soukromí je jiná, než jak se ukazuje čtenářům, kteří ji chtějí vidět coby rebelku, sice zhlédly statisíce lidí, ale víc než obdiv vzbuzuje kritiku!

Většímu počtu diváků se klip protiví. Nadšenými fandy Agáty jsou pak kritici napadáni s tím, že hodnotí zpěv (u písničky velmi divné a odsouzeníhodné chování) a neřeší skryté poselství hudby (že je Prachařová i milující manželka a matka). A tvrdí, že ostatní jen závidí, že má Agáta peníze a oni ne.

„Záměrem je udělat kolem ní zase nějakej rozruch, aby se o ní začalo mluvit, ale nechápu, jak může mít někdo tak nízkej respekt sám k sobě, aby tohle dal ven,“ kroutí hlavou jeden z „neobdivovatelů“.

„Pokud je skvělá a milující matka a manželka, proč to musí dokazovat? Nestačí jí to, že o tom ví ona a všichni blízcí kolem ní? Mají tedy všechny matky a manželky se špatnou pověstí točit klipy? Další věc: pokud je to pro haters (pro ty, kteří ji kritizují – pozn. red.), tak je asi nemá tak v p**i, jak říká, protože jinak by je přeci nemusela řešit a ještě k tomu točit videoklip,“ diví se jedna dumavá uživatelka.

Je nesporné, že Agátin zpěv dosahuje kvalit spíš na získání anticen Zlatého Davida, než aby se kvůli němu stala novou Slavicí. Především refrén písničky tahá za uši tak, že trpět musí snad i ve vzdálených galaxiích. Každopádně se ale zlobivé holce povedlo vyvolat opět zájem a o nic jiného stejně nešlo…

Jaké bylo skryté poselství Agátina klipu?
Média mě prezentují jinak, než jaká jsem
16,7 %
Došly mi peníze, sháním další
68,2 %
Chci vám předvést, jak neumím zpívat
7,4 %
Na třicítku mám prsa ještě dobrý, ne?
7,7 %
Celkem hlasovalo 11949 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám