Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) nepatří k ženám, které by se bály, že jim kojení zničí prsa, což se bohužel u mnoha známých krásek stává. Synovi Andrému jsou čtyři měsíce a ona ho stále plně kojí. "Jsem na sebe pyšná, protože malý má už osm kilo," pochlubila se.

"Když se podíváte na mě i na Lukáše, jsme oba spíš hubenější postavy a malý nám takhle prospívá a je pěkné miminko. Taky všechno, co sním, mi zůstává v prsou a rovnou si to bere on. Má veškeré vitamíny, je zdravoučký, pan doktor nás chválí a já jsem ráda, že to není žádný hubeňour, ale pořádný chlap," pochvaluje si Míša.

Se synem zatím ještě nevycestovala na žádný partnerův tenisový turnaj. "Jsem zodpovědná a vím, že malý vyžaduje čtyřiadvacetihodinovou péči. Třeba se i v noci vzbudí, chce pít, hrát si, nespí. A brát ho s sebou na nějaký turnaj? Lukáš potřebuje být vyspaný, aby ty výsledky nějak vypadaly. Až malý začne spinkat a bude hodný, tak ho někam vezmeme, ale zatím není kam spěchat," míní Ochotská.

Do práce se Míša zatím nežene. "Nic nemám uzavřené, že bych řekla, že nikdy. Všechno je otevřené, život si to určuje sám. Plány, které mám, nikdy nevyjdou, protože se do toho nachomýtne něco jiného. Životem hezky proplouvám, a co mi osud nahodí, to mi nahodí. Teď jsem maminkou a tomu se věnuju. Jestli pak přijde nějaká nabídka, anebo druhé dítě, to nechám na tom nahoře," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám