Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po druhém vítězství v reality show VyVolení se opakovala situace z roku 2005. Vladko Dobrovodský (37) shrábl výhru a propadl se do země. Chyběl vám?

Hysterický účastník šmírovací reality show se nikdy netajil hereckými ambicemi, ale ani po zopakovaném úspěchu jsme na něj na stříbrném plátně, na televizní obrazovce ani na divadelních prknech nenarazili. Vladko se vypařil a s plným bankovním kontem potvrdil, že z něj celebrita nikdy nebude.

Dvojnásobný vítěz VyVolených si však své milióny neužívá na soukromé pláži, ale nečekaně se objevil na veletrhu Svět knihy, kde si nejspíš rozšířil svou sbírku literatury. Vladko, který výhru očividně nerozházel za značkové oblečení, zde působil velmi nenápadně. V džínových lacláčích si jej návštěvníci veletrhu mohli splést s údržbářem.

Dobrovodský se VyVoleným poprvé stal v roce 2005, kdy za 113 dní ve vile obdržel ceny v hodnotě 11 miliónů korun. Podruhé v reality show zvítězil před dvěma lety, kdy ke svému jmění přidal částku ve výši pěti miliónů korun. Finančně zajištěný homosexuál sice nestrádá, ale zdá se, že utrácí jen za knihy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám