Hlavní obsah
Článek

Když se zpěvák Louis Tomlinson rozešel s přítelkyní Eleanor Calder, fanynky skupiny One Direction jásaly. O třiadvacetiletého hezouna je velký zájem. Jenže on už je zase zadaný. Single vydržel být jen pár dní, ulovila ho kalifornská vizážistka Briana Jungwirth.

„Louis je teď v Los Angeles hlavně kvůli práci na novém albu One Direction, ale vždycky si pojistí to, aby se tam také mohl dost pobavit. Jeho kamarád si začal něco s její kamarádkou, takže všichni čtyři se teď vyrážejí bavit společně. Je mladý a svobodný, takže proč ne?“ píše britský deník The Mirror.

Ve skupině One Direction to teď trochu vře. Když ji před pár týdny náhle opustil Zayn Malik, asi nejoblíbenější ze všech členů původní pětky, snažili se ostatní kluci tvářit, že jim to nevadí. Postupem času ale začalo vycházet najevo, že Malikův úprk berou jako podraz a úplně s nadhledem ho nepřijali. Nejvíce se to snaží tutlat Harry Styles, který na všechny strany šíří úsměvy. Zato právě Louis je tím, kdo se moc přetvařovat neumí. Což ale Harryho pěkně vytáčí a začali se spolu hádat.

„Harry velice dbá na reputaci One Direction a velmi nerad vidí jakékoli veřejné hádky a praní prádla, zvláště mezi členy skupiny. Je docela správné říct, že je to teď mezi ním s Louisem dost napjaté a poslední týdny se to nijak nezlepšilo,“ píše deník The Mirror.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám