Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rozchody a návraty Leoše Mareše (47) a Petry Faltýnové (45) jsou v posledních letech tak pravidelné, že pravidelnější může být už jen měsíční úplněk či menstruace. Jak Super.cz již informoval, modelka po nějakém tom čase, kdy spolu ti dva znovu tokali jako dvě hrdličky, oznámila, že opět netvoří pár. Proč, to nekomentovala. Super.cz se od našich slovenských sousedů ale podařilo získat fotky, které by mohly leccos vysvětlovat. Leoš měl v Bratislavě hodně blízko k jedné holčině, která se ho dotýkala tak, jak to asi kamarádky nedělají!

Leoš se k exotické brunetce, finalistce Miss Universe SR 2009 Jasmině Alagičové, tulil před pár dny na břehu Dunaje v jedné restauraci. Někomu by její podoba mohla připomínat právě Petru Faltýnovou, takže by se nedalo divit, kdyby se po jejím boku Marešovi zapalovala lýtka.

„Říkal jí, že už si ji dávno všiml na sociální síti. Normálně ji balil,“ uvedly slovenské Topky informace od svého zdroje, který navíc dodal, že Leoš skutečně měl vypadat, že dívku chtěl, ta jeho prý ale asi moc ne. „I když: kdo ví, po jeho boku by se mohla zviditelnit, to by mohla být ta správná motivace,“ dozvěděli jsme se k tomu.

Mezi dvojicí probíhaly vzájemné dotyky, když si však moderátor Hlasu Česko Slovenska všiml, že je někdo fotí, vypadalo to, jako by dostal akutní záchvat žlučníku. Vůbec mu z toho nebylo do smíchu.

Paradoxní je, že Leoš s Petrou se objevili v době, kdy byli znovu zaláskovaní, v seriálu Svatby v Benátkách. Faltýnová se v něm objeví ve čtvrtek, Mareš, hrající stejně jako ona sám sebe, pak spolu s ní na obrazovku dorazí v seriálu v úterý.

Reklama

Další články

Načítám