Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice hojně obdařená v oblasti dekoltu, ale už trochu oplácaná. To si ke své postavě řekla už i sama herečka Miluše Bittnerová a česká Marilyn Monroe se vrhla na drsnou dietu. Hubnutí jí ale nejde tak, jak by si představovala. Může za to onemocnění štítné žlázy.

S Miluškou jsme se setkali v restauraci, kde se podílela i na přípravě některých jídel, sama ale neochutnala ani kousek. "Jsem na dietě, zkouším to poprvé v životě. Piju speciální proteinové koktejly, z normálního jídla můžu jen zelenou zeleninu a pět oliv denně," vypočítala.

Nás napadlo, jestli s dietou nezačala i proto, že se rozešla s manželem, který se odstěhoval na Šumavu a jenž byl doma vládcem kuchyně, a sama neumí vařit. "To mě nenapadlo, ale je fakt, že nejíst je jednodušší, když vám nemá doma kdo vařit. Ale zhubnout potřebuju a klasickým způsobem to u mne nejde. Hodně pohybu a úprava stravy u mne nestačí, protože mě zlobí štítná žláza," vysvětlila.

"Takže jsem najela na drastičtější metodu, ale nemíním si ublížit. Takže po týdnu mám dole jen půl kila a až se potkáme příště, prozradím, zda to vůbec jde dál. Nejde o to, že bych neměla disciplínu a měla různé chutě, ale bojím se, aby mi to neudělalo nějaké zdravotní potíže," dodala.

Součástí diety je i úplné vynechání alkoholu. "Nepiju ho a nevadí mi to. Já už jsem nepila i tři roky najednou, ovšem ztratila jsem poměrně dost přátel, protože někteří jsou naprosto nesnesitelní, když jsou opilí a vy nejste. Takže zkušenosti s abstinencí mám, tak to teď nějaký měsíc klidně vydržím," prozradila.

A jak dlouho bude Miluška na dietě, aby se pak mohl v pravý čas objevit muž, jenž by jí zase vařil? "Bude to tak na tři měsíce a pak bych potřebovala někoho šikovného, kdo umí vařit zdravá jídla, je hodný, vtipný a tak vůbec," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám