Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Iva Pazderková (44), kterou známe hlavně z její show Blbá blondýna, nám vyrazila dech. Když jsme ji potkali jako jednu z patronek děvčat ve věku od 13 do 15 let, které budou tuto sobotu soutěžit v klání Dívka roku, šokovala šedými vlasy s fialovým nádechem, jaký mívaly dámy po šedesátce v dobách totality.

Nejprve jsme ji vyzpovídali na téma soutěže krásy. Proč se vlastně patronkou stala a soutěžila sama někdy v podobném klání? "V porotě téhle soutěže jsem už několikrát byla, protože je to skvělá soutěž. Sama jsem v podobné nikdy nebyla, a když se pozorně podíváte na můj obličej, pochopíte proč," smála se. "Vím, že jsem zajímavá, ale říct o sobě, že jsem krásná, by bylo příliš alternativní," dodala.

Iva měla na starosti tři ze soutěžících dívek, s nimiž se vydala i na vyšetření znamének na estetickou kliniku. "Oslovila mne organizátorka soutěže, a právě proto se mi Dívka roku líbí, že to není jen povrchní soutěž. Holky spolu prožijí mnoho týdnů příprav, a troufla bych si říct, že i příprav do života. A to je právě tahle akce, kdy se dozvědí, že je důležité se o sebe starat a chodit preventivně na prohlídky," míní.

Pak už jsme se museli zeptat, co se stalo, že se Iva rozhodla změnit barvu vlasů. "Napadlo mne to před půl rokem. Líbí se mi to. Koukám se po světě a ráda experimentuju. Je to přinejmenším zvláštní barva. Všichni se permanentně celý život barvíme, abychom nebyli šediví. Ale třeba v severských zemích lidé šedivějí přirozeně a mně se to líbí. Ovšem trvalo půl roku, aby se to podařilo na mých vlasech, které mi paradoxně ještě nešedivějí, vyrobit," prozradila.

Co říkáte na tenhle vlasový experiment vy?
Poněkud výstřední, ale sekne jí to
4,7 %
K Ivě tenhle úlet sedí
10,4 %
Není žádná krasavice, teď tomu nasadila korunu
84,9 %
Celkem hlasovalo 16133 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám