Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Věrou Špinarovou (†65) jsme se setkali, když spolu s kolegyní Petrou Janů (71) představovaly koncept jejich druhého společného turné, které proběhne od listopadu ve 12 českých a moravských městech. A Špinarová nás překvapila změnou svého účesu. Vypadá trochu jako punkerka, vlasy má dvojbarevné a část hlavy si nechala dokonce vyholit.

"Barvu mám už asi čtvrtou, ráda je střídám. Ale zešílela jsem a nechávala jsem si narůst dlouhé vlasy, protože je mají všichni, i když se nejlépe cítím v krátkém účesu. Co taky s dlouhými, doma to jen stáhnete do gumičky," krčila rameny.

"Takže jsem začala experimentovat a řekla svému kadeřníkovi, aby mi to vyholil. Chtěla jsem daleko víc, než to mám. Chtěla jsem změnu a kratší vlasy si umím i sama lépe upravit. A vlasy půjdou také víc do rezava, tak se teď cítím," vysvětlila.

Samozřejmě jsme při povídání nezapomněli ani na turné. "Kluci z kapely už zkoušejí, protože tam chci i nové věci, něco oprašujeme, něco děláme jinak. Bude i nové intro a novinkou je, že kvarteto bude se mnou hrát od začátku až do konce," upřesnila. A nás ještě zajímalo, jak si zpěvačky vystoupení rozdělí? Loni zpívala první Věra a Petra jako druhá. "Já chci být letos druhá. A nemyslím, že budou nějaké hádky nebo házení korunou. Budu druhá," uzavřela razantně zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám