Hlavní obsah
Článek

Finalista pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska Norbert Peticzky (30) plánuje na podzim vydání svého druhého alba a přizval na něj členku kdysi veleúspěšné kapely Kelly Family Kathy. Nyní pracují na společném duetu. Kvůli pracovnímu vytížení Kathy ho ale tvoří po internetu.

„S Kathy nás dal dohromady český promotér skupiny Kelly Family, kterého napadlo, že by se naše hlasy k sobě dobře hodily, a domluvil nám společný koncert, který se konal v únoru,“ řekl Super.cz Norbert.

„Poprvé jsme se osobně setkali na zkoušce v hotelu pár dní před vystoupením, ale dopadlo to tak, že Kathy zabrnkala jednu věc a usoudila, že spolu ladíme, jako bychom takto vystupovali celý život,“ dodává mladý zpěvák, kterého pro velký úspěch Kathy Kelly oslovila i pro další koncerty i v zahraničí.

Na oplátku ji Norbert oslovil s duetem pro své album, které chystá na letošní podzim. „Souhlasila, ale protože je velmi pracovně vytížená, pracujeme na něm online,“ směje se Norbert, který si většinu věcí sám píše i komponuje.

A pro první singl alba Shine, se kterým se účastnil švýcarské Eurovize, si dokonce zprodukoval videoklip! Ten se natáčel v největším trampolínovém parku v Praze s třicetičlenným týmem. „Videoklip je pozitivní, má skvělou náladu, která nás doprovázela po celou dobu natáčení, které probíhalo v noci až do ranních hodin. Jak jinak, kdo se postaví na trampolínu, ztratí zábrany," dodal Peticzky.

Reklama

Další články

Načítám