Hlavní obsah
Článek

Modelka Petra Faltýnová (45) se už dnes večer poprvé objeví jako herečka v primáckém seriálu Svatby v Benátkách. V něm budou příští dva měsíce hrát s partnerem Leošem Marešem (47) sami sebe – a díky tomu produkci ušetřili i řadu nákladů! Místo kostýmů a rekvizit totiž používají svoje vlastní věci!

„Petra v seriálu chodí ve vlastním oblečení, interiérové scény z bytu Leoše Mareše se skutečně natáčely v Leošově bytě a zahrají si i jejich auta a další osobní věci,“ prozradil zdroj z natáčení s tím, že Petra se v několika obrazech i svléká!

Tak úplně podle reality ale děj seriálu přece jen není. „Hrajeme reálné postavy ve smyšlených situacích na motivy skutečných událostí,“ vysvětluje Mareš, který za Petrou do seriálu nastoupí již brzy také. Co si pod tím máme představit?

Tak jako v životě i v seriálu si jejich vztah projde bouřlivými výkyvy. V dnešním dílu, kdy Petra do děje nastupuje, si totiž v ústředním svatebním salónu seriálu zkouší svatební šaty pro svatbu s někým úplně jiným – svým americkým superbohatým milencem. A Leoše čekají dva seriálové měsíce, aby jí svatbu překazil a získal ji zpět. Sledujte od 14. května seriál Svatby v Benátkách!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám