Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární moderátor Karel Voříšek (60) se ve společnosti opět objevil s přítelem Vladimírem Řepkou. O šestnáct let mladší sympaťák Voříška doprovodil na křest jeho vůbec první knihy, kterou napsal společně s psycholožkou Jitkou Vysekalovou.

Bývalý mluvčí ministerstva vnitra, který momentálně působí na tiskovém oddělení pražského magistrátu, sice s Voříškem před fotografy nepózoval, ale křest jeho motivační knížky bedlivě sledoval a před fotografy zapózoval aspoň se spoluautorkou knihy. Od Voříška si pak s úsměvem na rtech nechal knížku dokonce podepsat.

Na představení Voříškova počinu nechyběla ani jeho současná moderátorská parťačka Klára Doležalová či bývalá hlasatelka Kamila Moučková.

„Řekl jsem si, že když tuhle profesi dělám už šestnáct let, bylo by dobré to něčím zúročit. Další věc je, že už pár let dělám také jakési kurzy nebo přednášky na téma Dokonalá rétorika, přesvědčivé vystupování. Takže tyto poznatky, a to, na co se mě tam lidi ptají, jsem se snažil dát do této knížky také. Je tam hodně testů, aby člověk poznal sám sebe, ale také hodně praktických rad a návodů,“ prozradil Voříšek, který na křtu zářil jako sluníčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám