Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Mariah Carey (55) se nejspíš domnívá, že celý svět trpí vážnou oční vadou. Jinak si totiž nelze vysvětlit závratný rozdíl mezi jejími upravovanými fotkami a podstatně méně lichotivou realitou.

Popová diva se opět hlásí o slovo albem #1 To Infinity, jehož přebal působí dojmem, že jej zpěvačka vytvořila minimálně před dvaceti lety. Novinku totiž propaguje fotkou ženy se sexy křivkami, která má s Mariah společné jen rysy ve tváři. Takovou postavou se totiž nemohla pochlubit ani ve svém nejhubenějším období.

Fanouškům, kteří se na zpěvačku přišli podívat do Las Vegas, se však naskytl zcela jiný pohled na jejich idol. Mariah totiž opět pořádně nakynula a patří do úplně jiné váhové kategorie než její alter ego z obalu CD.

Macatá mamina přetékající z těsných šatů kočku z fotky, na níž se grafik pořádně zapotil, nepřipomíná ani z rychlíku. Mariah by konečně měla přistoupit na fakt, že jí příroda nadělila kypré tvary, a přestat se prohlížet ve zeštíhlujícím zrcadle. Upravovanými snímky totiž jen zdůrazňuje fakt, že z ní modelka už opravdu nikdy nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám