Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad 27 let o ní ve větším měřítku nebylo slechu. Tolik roků uplynulo od natáčení prvního dílu filmu, díky kterému se z ní stala známá tvář. Ona přitom u herectví zůstala, jen ne u toho filmového a seriálového. To se ale mělo změnit. Dnes Jaroslava Stránská (45) opět stojí před kamerou.

Nabídku na natáčení přijala od tvůrců seriálu Policie Modrava, kde hraje policistku Lucii. Trumfne tato role její Jitku v Discopříběhu?

Stránská dnes vypadá výborně, lépe než před těmi 27 lety. Nelichotivá vizáž pro její Jitku ale byla cílená. „Pan režisér chtěl, abych vypadala co nejhůř. Udělali mi trvalou a vlasy mi namočili, takže jsem vypadala jako kokršpaněl,“ směje se.

A co tedy celou tu dobu dělala? Věnovala se, a stále věnuje představením pro děti. I ona měla dítě, holčičku. V šesti měsících ale náhle zemřela. „Během roku mi pomřela celá rodina, to je období, na které nerada vzpomínám. Potom jsem se znovu snažila o miminko, ale bohužel už to nevyšlo,“ nebojí se promluvit o bolestném životním období.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám