Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera skladatele Petra Hapky (†70) Petra jde ve šlépějích svého otce - na obzoru se rýsuje její první deska, na kterou čeká už pěkně dlouho. „Já pořád zpívám a vypadá to, že konečně bude první deska. Překvapivě to budou šansony. Ty zpívám právě poslední půlrok. Mám pocit, že jsem k nim musela najít cestu a v sobě ty potřebné emoce,“ míní Petra Hapková.

O hudebních plánech mluvila nikoli na muzikantské akci, ale na vaření ve prospěch Konta bariéry, kde zasedla v porotě a hodnotila soutěžní pokrmy. Při té příležitost nemohla nevzpomenout svého tátu a vzpomínka je to milá, nikoli pikantní, jak by kde kdo čekal. Snad jen díky koření.

„Mou specialitou je italská kuchyně, protože jsem v Itálii vyrůstala. Dřív jsem vařila i tátovi, i když on sám si jako chlap taky uvařit uměl. Dělal plátky vepřové panenky na cibulce v troubě. A fakt skvěle, to dělám dodnes,“ vzpomínala Petra Hapková, že její otec byl nejen bohém a geniální skladatel, ale také výborný kuchař.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám