Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Motiv stárnoucího muže, který přemýšlí, zda nemá poslední možnost změnit svůj život, provází nejen píseň Dál z platinového debutového alba Františka Segrada, ale také videoklip, který se právě natáčí a zahraje si v něm i český Belmondo Martin Kraus s kráskou Evou Perkausovou (30).

Segrado v klipu totiž rekapituluje svůj život jako stárnoucí nádražák a Kraus hraje jeho mladší já. Perkausová jako jeho tehdejší partnerka připomíná stylingem i účesem krásnou herečku Brigitte Bardot v jejím nejslavnějším období. A sluší jí to neskutečně. Kromě nich a zpěváka si v klipu zahrál i sám autor písně Michal Horáček.

S nápadem natočit klip právě k této písni přišel spisovatel a režisér David Laňka. „Když mi David, kterému je čtyřicet, písničku poslal, napadlo mě, třicátníka, jestli na téma muže na rozcestí nejsem ještě moc mladej, ale pak jsem si uvědomil, že věk s rozhodováním, kudy směřovat svůj život, vůbec nesouvisí, a tak jsme s Davidem dali dohromady scénář, s nímž jsme oslovili Michala Horáčka a Františka Segrada, kteří jej vzali za svůj,“ říká režisér klipu Martin Müller.

Jako místo natáčení si filmaři vybrali nádraží v Novém Strašecí ve Středočeském kraji, které má podle nich potřebnou atmosféru. Klip bude mít premiéru na konci května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám