Hlavní obsah
Článek

Zpovědi o nepříjemných zážitcích jsou u amerických celebrit poslední dobou velmi oblíbené. Poté, co se o znásilnění rozpovídala Pamela Anderson či Lady Gaga, přišla s intimní zpovědí i podstatně méně slavná Lena Dunham.

Všestranně nadaná boubelka, která se kromě herectví prosadila i při psaní scénářů a jako režisérka, na nejhorší okamžik svého života zavzpomínala u příležitostí předávání filantropických ocenění pro hvězdy šoubyznysu, které se angažují v pomoci druhým.

„Když jsem byla znásilněna, cítila jsem se naprosto bezmocná. Dlouho jsem se potýkala s pocitem méněcennosti. Myslela jsem si, že jsem přišla o svou důstojnost. Roky mi trvalo, než jsem se s tím vypořádala a začala ignorovat hlasy, které mi našeptávaly, že jsem si to zasloužila,“ řekla držitelka Zlatého glóbu za seriál Girls.

A aby dojetí na udílení cen filmového magazínu Variety nebylo málo, Kim Kardashian všem připomenula smrt svého otce Roberta, který podlehl rakovině. Nejznámější tvář slávychtivé rodinky se prý na základě této zkušenosti rozhodla, že finančně podpoří nemocnici v Los Angeles specializovanou na dětské pacienty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám