Hlavní obsah
Článek

S herečkou Markétou Hrubešovou (52), a nyní už i s jejím novým partnerem, šéfem pivovaru Petrem Syslem, už se pomalu potkáváme jenom na otevírání restaurací. Pro tentokrát to byla thajská. "Hrozně jsem se těšila, protože thajskou kuchyni mám ráda a je to tady senzační," byla spokojená Markéta.

Zajímalo nás, zda je vůbec něco, co herečka nejí. "Nemusím sladké, ale vařím ho pro rodinu a blízké. A samozřejmě ho dělat musím, když píšu kuchařky. Dobrovolně, s radostí a chutí si ho ale nedám. S kamarádkou na sachru a kafíčku mě nepotkáte. To si dám radši pivo a tlačenku," smála se.

Markéta je chodící reklamou pro svého partnera díky své lásce k pivu. "My to dáváme dobře dohromady. Je to nejlepší iontový nápoj. To vám řekne každý doktor. Když třeba jedete na kole, vůbec se nemají pít různé ty sladké věci. V pivu jsou všechna béčka, je dobré na klid, na úsměv ve tváři," mohla by dělat kampaň pro pivovar Hrubešová.

Zatím se ale stará hlavně o svoji novou kuchařku, která by měla vyjít v září. "Je podle Magdaleny Dobromily Rettigové, protože má výročí 160 let od úmrtí, takže to je teď moje hlavní náplň času," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám