Hlavní obsah
Článek

Když je mezi hosty na akci pozvaná herečka Michaela Doubravová, je jisté, že módní policie bude mít pré. Míša je proslulá svými šílenými kreacemi a málokdy zklame očekávání. Na otevření nové asijské restaurace, kam ji doprovázel přítel Roman Tomeš, tomu nebylo jinak. Když jsme ji v davu zahlédli, zezadu vypadala, skoro jako by přišla v plavkách.

"Od rána je krásně, byli jsme na procházce s pejsky a jaro bylo cítit všude. Tak jsem hrábla mezi ramínka na štendru, protože skříň nemám, pro oblečení podle počasí. Nejsem nadšená jen z toho, že je tady jaro, ale hlavně už tady mám Romana, který má po úspěšné premiéře Jesus Christ Superstar v Bratislavě, kde hraje hlavní roli a je úžasný. Jsem prostě taková zahřátá," smála se Míša.

"Od premiéry jsem už viděla ze čtyř představení tři. Jsem věrná fanynka a musím říct, že vždycky, když nebudu mít sama představení, budu jezdit na Romana a jeho Ježíše. Doporučuju to všem. A Roman je tam do půl těla. Krásnej, zkrvavenej," pěla ódy na partnera.

Když už jsme se svým způsobem vrátili k oblečení, tedy spíš neoblečení, nechali jsme si od Míši prozradit tajemství jejího outfitu. "Šaty mám od návrhářky, od jedné mladé krásné holky, a jinak je to všechno z konfekce. Já za oblečení moc neutrácím, i když ho kupuju hodně často. Ale říkala jsem si, že to musím omezit a šetřit na jiné, praktičtější věci, když si chceme postavit ten dům," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám