Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (32) poskytla svoje soukromé fotografie z letní dovolené. V plavkách, bez make-upu a následných profesionálních retuší je fakt hezká holka. Leckdo by si až mohl říct, že takových zná víc a proč zrovna ona pojede reprezentovat Českou republiku na mezinárodní soutěž krásy. Denisa ovšem musela ukázat víc, než tělo a tvářičku.

Denisa si ale zatím užívá prázdnin. Již první červencový den odjela do slunné Itálie společně s rodiči a s přítelem Petrem, který právě vystudoval obor strojírenství na Vysokém učení technickém v Brně. Jeli do Kalábrie na jihu Itálie. Autem se dopravili až do oblasti Capo Vaticano. Trasu dlouhou 2 000 km si zpříjemnili dvoudenní zastávkou v Římě, kde navštívili spoustu památek - Koloseum, Španělské schody nebo Fontánu di Trevi. Dokonce nocovali v klášteře.

„Samotný pobyt u moře jsem si jako každý rok velmi užívala. Ráda se potápím, hraji beach volejbal a mám ráda také adrenalinové zážitky. Letos jsme si vypůjčili člun a skákali jsme z útesů do moře“, uvedla Denisa. Na přelomu července a srpna se ještě vydá na pár dní do New Yorku.

V půlce srpna se pak v jejím rodném městě Kyjově uskuteční velká folklorní slavnost zvaná Slovácký rok. Akce se koná jednou za čtyři roky a Denisa se bude účastnit tradičního krojovaného průvodu. Před svým odjezdem na Miss World si ještě odpočine s přítelem Petrem u moře buď v Egyptě nebo v Řecku.

Zbytek prázdnin bude věnovat přípravám na Miss World. Čekají ji zkoušky šatů u návrhářky Jany Berg a zdokonalování angličtiny. Na počátku října jí začne studentský život a začne studium na UK v Praze se specializací na zubní lékařství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám