Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívčí skupina Aquababes, jejíž video k písni Neříkej mi baby bylo nejsledovanějším českým hudebním klipem roku, má krásné a hlavně talentované následovnice.

S novým rokem totiž proběhl casting na "nové" Aquababes, ze kterého po důkladném výběru odborné poroty vzešla zbrusu nová pětice dívek, jež si už teď brousí zuby na úspěch svých předchůdkyň.

Aneta, Karolína, Míša, Monika a Ilona jsou mladé dámy, které se všechny aktivně věnují hudbě a doufají, že se díky projektu Aquababes posunou dál. Většina z nich už má zkušenosti s muzikály či skládáním hudby a nyní si přejí rozvinout svůj talent a nastartovat úspěšně pěveckou kariéru.

Momentálně dívky natáčí nový videoklip, který se ponese v duchu retro stylizace a vzniká pod režijním vedením izraelského režiséra Yariva Gabera, jenž natáčel videoklipy například kapelám Savage Garden a The Offspring.

Nové členky dívčí kapely samozřejmě neumějí jen zpívat, ale také oplývají nespornými půvaby. Která členka Aquababes se vám líbí nejvíc? Hlasujte v anketě!

Která členka dívčí kapely Aquababes se vám líbí nejvíc?
Ilona Maňasová
10,5 %
Karolína Blehová
9,4 %
Monika Pavlačková
16,7 %
Aneta Vaňková
38,3 %
Míša Mrázková
25,1 %
Celkem hlasovalo 12079 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám