Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) je až po uši zamilovaná do bohatého podnikatele Daniela Farnbauera. A zdá se, že Partyšová je chodící ukázkou pořekadla, že "láska prochází žaludkem".

Moderátorka se po delší době objevila ve společnosti po boku charizmatického přítele a hned na sebe upozornila tím, že se jí v obepnutých šatech viditelně rýsovalo bříško. Miminko však s devětatřicetiletým podnikatelem nečeká. Na první pohled zamilovaná Partyšová zkrátka jen trošku přibrala.

"O tom, že bych byla těhotná, nic nevím," řekla Super.cz Gabriela, která se na otevírací párty nové hotelové restaurace nevyhýbala alkoholických drinkům, a tak bylo jasné, že si opravdu nevymýšlí. S přibývající váhou si moderátorka, která si potrpí na ploché sexy bříško, moc velkou hlavu nedělala.

"Poslední dva týdny jsem flákala cvičení, takže mám trochu větší pupíček, ale ten zase hravě shodím," smála se moderátorka s tím, že právě vyráží běhat. Na další společenské akci ji už tak s bříškem zřejmě neuvidíme. Pokud tedy doopravdy neotěhotní...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám