Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prohrabování se starými fotkami a jejich nostalgické sdílení na Instagramu frčí nejen u celebrit. Expertkou je sice v tomto ohledu modelka Heidi Klum, ale ani David Hasselhoff nezaspal dobu a je pravidelným přispěvatelem. Před pár dny se mu ale podařilo vyštrachat opravdu unikátní kousek, kterým pobavil hlavně mladší generaci, která už si na ‚adamkové‘ období u vody naštěstí nepamatuje.

I když se vykrojené a minimalistické modely pánských plavek pomalu opět dostávají do popředí, většina chlapců a mužů naštěstí zůstává alespoň u krátké nohavičky. Vzpomínku na zlatá osmdesátá, kdy si Hasselhoff užíval přízně nespočtu fanynek, ale i svých prsatých ‚oveček‘ v Pobřežní hlídce, si prostě nemohl nechat pro sebe.

Vlasatým Knight Riderem s úsměvem od ucha k uchu už sice David není, navíc ještě před pěti lety bojoval se závislostí na alkoholu, ale na blížící se 63. narozeniny také zdaleka nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám