Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neúspěšná americká zpěvačka s rusko-francouzskými kořeny Nadeea Volianova, která je natolik ambiciózní, že se v hudebním šoubyznysu snaží prosadit všemi dostupnými prostředky, opět vzbudila nebývalý rozruch.

Nadeea, jejímž životním přáním je stát se druhou Madonnou, se naštvala, když jí ze známého hudebního kanálu smazali její zbrusu nový videoklip k příšernému songu s všeříkajícím názvem F**k Me Daddy.

Klip plný lascivních scén byl stažen z důvodu přílišné nahoty. S tím však excentrická zpěvačka zásadně nesouhlasila, a tak se na protest proti zákazu doopravdy svlékla a nafotila eroticky laděné snímky, které jsou naprostým vrcholem lacinosti. Svlečená zpěvačka s vizáží vyžilé prostitutky držela v ruce protestní transparent s nápisem: This is nudity (tohle je nahota).

Nadeea zkrátka dělá všechno proto, jen aby na sebe co nejvíc upozornila. K nejtrapnějším kouskům této rádoby zpěvačky patří pobíhání po ulicích Beverly Hills v průsvitném outfitu s transparentem s napsanou výzvou: ‚Zoufale se hledá miliardář‘ na jedné straně a jejím údajně reálným telefonním číslem na straně druhé... Potrhlá ženština se překvapivě nedočkala žádné odezvy, což ji od dalších provokativních kousků bohužel neodradilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám