Hlavní obsah
Článek

Krásnější dárek ke 43. narozeninám si herečka Jennie Garth snad ani nemohla přát. Po rozvodu s otcem jejích tří dětí se dočkala atraktivního přítele, který to s ní myslí vážně.

Představitelka Kelly Taylor z kultovního seriálu Beverly Hills 90210 má za sebou nepříjemnou životní etapu. Když se před dvěma lety rozváděla s nevěrníkem Peterem Facinellim, ani ona sama možná nedoufala, že ještě někdy vytvoří plnohodnotný vztah.

Po seznámení s hercem Davidem Abramsem se jí však vrátil úsměv na rty a je spokojenější než kdy dříve. Okamžik, kdy ji nový partner v den jejích narozenin požádal o ruku, patří zajisté k tomu nejromantičtějšímu, co ve svém životě prožila.

David pro ni toto překvapení chystal celé měsíce. Své lásce chtěl připravit ty nejkrásnější narozeniny, což se mu rozhodně povedlo. Jennie se prstýnku dočkala na dovolené v Mexiku, kterou hvězdný pár strávil i s jejími třemi dcerami. David tak obstál nejen jako pozorný partner, ale také jako vhodný náhradní tatínek pro Lucu (17), Lolu (12) a Fionu (8).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám