Hlavní obsah
Článek

Sedmnáct let jezdil Pavel Soukup na svou milovanou chalupu do vesnice Chlístovice. V kraji, odkud pochází, se cítil nejšťastnější. Nyní ji ale rodina prodává. Proč?

V červnu známý herec a dabér na chalupě málem zemřel, když mu praskl vřed na dvanácterníku, a před pár dny dům vykradli zloději. Právě toto vloupání bylo pro hercovu rodinu poslední kapkou a impulsem k tomu dům prodat.

„Na chalupě jsme se nikdy nebáli, klidně jsme tam spali a nebyli zamčení, a když jsme vyrazili na houby, tak jsme dům nechali otevřený dokořán. Pak nám ale jednou ukradli okapy a teď se zloději dostali i dovnitř,” říká hercova manželka.

Domnívá se, že zloději museli být amatéři. „Byly tam velmi hodnotné věci, kterých si ani nevšimli, například hodně cenné obrazy. Oni vzali ale věci osobního charakteru, naši minulost,” říká Soukupová, která za asistence policie počítá škody, které se prý přehouply přes milión korun.

Pro rodinu je těžké rozloučit se s nemovitostí, neboť ji na místě původní roubenky postavil otec hercovy manželky, architekt Jiří Siegel, který je například autorem domu Karla Gotta. „Máme poměrně dost práce a na chalupu teď jezdíme minimálně. Od té doby, co nás vykradli, by se tam dcery bály jezdit,” svěřila se nám hercova manželka Isabela Soukupová, která dále uvedla, že nejvíce bude ztrátou chalupy trpět její manžel Pavel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám