Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Decastelo (45) si stěžovala na to, že přibrala osm kilo. Většinu z nich ale drobná moderátorka už zase shodila. "Kila jsou dole, prsa naštěstí zůstala nahoře, což je po dvou dětech, když nemám silikony, opravdu potřeba. A trochu mi toho zůstalo na zadku, ale to mi nevadí," řekla Super.cz.

"Já jsem sice o silikonech uvažovala, ale manžel mi to zakázal. A přes to vlak nejede, protože u nás doma rozhoduje manžel a já ho ráda nechám. Jsem ráda, že ho mám, myslím, že už by mne nikdo jiný nechtěl," vysvětlila.

"Nejméně jsem vážila čtyřiačtyřicet kilo, ale to už byla opravdu reklama na hlad. Aktuálně mám padesát dva kilo, do plavek by to chtělo ještě tak tři dolů, ale zase budu vypadat nezdravě v obličeji, tak možná ty plavky oželím," popsala nám své výkyvy váhy Eva.

Moderátorka vyzkoušela spoustu diet, ale naposledy prý zhubla stresem okolo dětí a prací. "Zjistila jsem, že čím víc diet držím, tím větší mám potom hlad a tím víc mi ta kila skáčou. Prostě klasický jojo efekt," míní.

"Zkoušela jsme leccos. Od zlatých vajec po šampaňskou dietu, kdy jste nonstop v lihu a nevíte o světě. A pak zjistíte, že jste přibrala pět kilo a dělala spoustu věcí, na které bystě ráda zapomněla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám