Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista a čtyřnásobný táta David Beckham (48) se pochlubil svým fanouškům na internetu, že se umí pořádně otáčet i kolem plotny. Na Facebook totiž poslal fotku, kde vaří rizoto. A přestože směs v hrnci nevypadala příliš chutně, nadšení se u jednoho z nejvíce sexy mužů planety musí ocenit.

Beckham se tak zřejmě snaží maximálně pomáhat své manželce Victorii (50), která před pár dny porodila po třech synech jejich první holčičku Harper Seven. David se přes všechny své rodičovské povinnosti a trénování se svým klubem Los Angeles Galaxy stačí starat i o spokojené žaludky celé rodiny.

Není to však poprvé, co se David zajímá o kulinářství. V letech 2003 až 2007, když hrál za Real Madrid, se učil vařit. Jeho žena přiznala, že není žádnou kuchařkou a po čtyři roky nedělala nic jiného než mleté maso, které se jí prý vařilo dobře. „Jediné, co dokážu uvařit, je mleté maso. To je ironické, protože jsem vegetariánka. Mám ráda třeba lasagne. Ve Španělsku jsem vařila každý den, takže David a kluci žili čtyři roky na mletém mase,“ nestyděla se přiznat Victoria.

David zřejmě chtěl mít občas na jídelníčku také něco jiného. Proto se rozhodl vzít vše do vlastních rukou a na začátku roku se přihlásil do kurzu vaření. „Je to něco, co jsem chtěl dělat už dlouho. Vždycky jsem miloval vaření. Teď jsem v Itálii, tak se chci naučit dělat skvělé těstoviny,“ řekl tehdy Beckham. Vášeň pro kuchtění ho evidentně neopustila.

Související témata:
Rizoto
Kulinářství

Reklama

Další články

Načítám