Hlavní obsah
Článek

Popová princezna Britney Spears (42) má k ideálu čistotné a vždy upravené ženy pořádně daleko. Alespoň to tvrdí její bývalý bodyguard Fernando Flores, který zpěvačku zažaloval kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování. Hvězda se podle něj nemyje, nečistí si zuby a má pořádné problémy s drogami. To ale není zdaleka všechno.

Flores svou bývalou šéfovou u soudu zažaloval loni. Tvrdí, že před ním Britney chodila nahá a opakovaně na něj takto dorážela, aniž by o to stál.

„Sexuální výpady byly nežádoucí z různých důvodů. Spears měla odporné návyky, jako třeba nepřetržité kouření, kvůli němuž neustále smrděla zatuchlým tabákem,“ vysvětlil bývalý osobní strážce, proč nestál o intimní zážitky s Britney.

„Neomluvitelným způsobem a bez sebekontroly vypouštěla větry a šťourala se v nose, neustále byla bez důvodu hlučná a rouhačská. Celé dny se nekoupala, nepoužívala deodorant, nečistila si zuby, nečesala se, nebrala si boty ani ponožky,“ vyčetl muž všechny hříchy, které by od popové princezny nikdo nečekal.

Flores uvedl, že jeho předchozí policejní zkušenosti mu umožnily rozpoznat, že je zpěvačka pod vlivem drog.

„Spears byla psychicky labilní, nesnesitelná a náročná. Při různých příležitostech vyžadovala od zaměstnanců, aby ji oslovovali jako Jennifer nebo Queen Bee (včelí královna),“ uvedl server Radaronline.com.

Flores, který pro Britney pracoval mezi loňským únorem a červnem, po ní žádá šest miliónů dolarů odškodnění. Z ani ne půlroční služby si údajně odnesl úzkosti, depresi a nespavost. Zpěvaččini právníci obvinění odmítli a označili je za pokus o „pošpinění její pověsti“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám