Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Cenu Thálie sice nebyla nominovaná, přesto si udílení prestižních divadelních cen nenechala Míša Doubravová ujít. Mladá herečka na sebe upozornila hned při příchodu, nedoprovázel ji totiž její partner Roman Tomeš, ale společnost jí dělal úplně jiný muž.

Super.cz se pochopitelně zajímal, jestli náhodou nedošlo k výměně partnera? „Jsem slaměná vdova, protože můj přítel zkouší roli Ježíše v muzikálu Jesus Christ SuperStar v Bratislavě. Tak mě vytáhl kamarád, který je šťastně zadaný s mužem. Takže tady to opravdu nehrozí,“ vysvětlovala Doubravová, proč dorazila s kamarádem Janem Karáskem.

Doubravová a Tomeš se v poslední době příliš nevídají, ale herečka v odluce spatřuje i jisté výhody. „Procházíme určitou zkouškou vztahu a je to krásné. O to víc se na sebe těšíme, těším se, že se mi vrátí nastálo,“ říká Míša a dále uvádí: „Mám pocit, že náš vztah má momentálně velmi pevné kořeny hodně hluboko a nemusím se bát.“

Vážně se neobává Doubravová konkurence krásných slovenských kolegyň? „Já mu důvěřuju. Navíc tam zkouší se spoustou mých kamarádů, tak kdyby snad k něčemu došlo, tak se to velmi rychle dozvím,“ nenápadně zaslala prostřednictvím naší kamery jasné varování svému příteli herečka.

Reklama

Další články

Načítám