Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už skoro třicet let, co si Michaela Kuklová ve svých devatenácti zahrála princeznu v pohádce Zdeňka Trošky O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Dnes je Míše Kuklové už šestačtyřicet let a většinu času věnuje svému šestiletému synovi Románkovi a péči o domek.

Ve společnosti tak sympatickou herečku vídáme opravdu sporadicky. Tentokrát ale udělala výjimku. Nově se stala ambasadorkou projektu Spokojená jsi dokonalá, který má ženám ukázat, že krásnější polovina lidstva je v očích mužů dokonalá tehdy, pokud je sama spokojená a vnitřně vyrovnaná.

„Když jsem dostala nabídku stát se ambasadorkou, ani chvíli jsem neváhala a ráda přispěji svou troškou do mlýna. Prožila a hlavně jsem si v životě užila několik nelehkých situací, a nebyly to jen nevydařené vztahy, se kterými jsem se musela porvat. Chcete-li přežít, ani to jinak nejde. Mé noční můry trvaly deset let, ale už je to minulost. Minulost, které se sice nezbavíte, ale můžete se z ní poučit a člověk se z nepříjemných věcí poučit může,“ uvedla Míša, které nevyšlo manželství s Jiřím Pomejem ani vztah s podnikatelem a otcem jejího dítěte Romanem Holomkem.

Jak přiznala, až syn jí nastavil hodnoty, které teď uznává, a jak tvrdí, je šťastná, že jí bylo dopřáno dítě. „Právě potomek vám ukáže, že se dá radovat z drobností, dítě vám nabídne svět takový, jaký ho máte vidět a žít, kdy každá obyčejná věc se může stát zážitkem. Způsob, jak dnes nahlížím na problémy a jak snáším a řeším situace, které nejsou zrovna růžové, je diametrálně odlišný než ten, který jsem vyznávala v minulosti,“ prozradila herečka s tím, že si momentálně vůbec neláme hlavu s tím, že je bez partnera.

Na nezájem nápadníků si ale jistě nemůže stěžovat. V průsvitné sexy halence s hlubokým výstřihem totiž jistě zaujala nejedno mužské oko...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám