Hlavní obsah
Článek

Je to známý bouřlivák, umí vzít pořádně za skleničku, doma je ale prý vzorný otec! Sympaťák Martin Kraus, který se před půl rokem stal tatínkem, si novou roli náležitě užívá. A ze synka je naprosto vydřený.

O Martinovi je vyjma jeho hereckých příležitostí většinou slyšet v souvislosti s alkoholem. „Jsem mladý člověk, piju a piju rád, ale asi zase ne tak, jak se píše. Když vám má někdo říct, že potkal Krause, co pil džus, je to únavné. Zato slyšet, že Kraus sotva chodil, je zajímavější. Mám ale dojem, že každá reklama je dobrá, a já si z toho hlavu nedělám. Když už můžu, napiju se pořádně. Ale nejsem pak nijak agresivní,“ řekl Super.cz Martin, který měl naposled velký průšvih spojený s popíjením před několika lety, když přišel o papíry. Od té doby je prý vzorný. I kvůli otcovství.

„Pochopitelně mi dochází postupně ta zodpovědnost. Máme to tak, že si spolu jen hrajeme, řádíme a blbneme, což mě strašně baví. Přesto mám dojem, že už jsem konečně chlap, protože žít sám je takové sobecké a Filip ten vztah krásně doplňuje,“ rozplývá se.

Martina jsme potkali na promítání prvními diváky slušně vychvalovaného filmu Lovci a oběti, v němž hraje týpka, který si neuváženě napůjčuje peníze a pak lítá v malérech, z nichž ho tahá postava Tomáše Hanáka.

„Snad si kvůli filmu spousta lidí uvědomí rizika dluhů a půjčování si a zachrání to někomu život,“ doufá.

Reklama

Další články

Načítám