Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní událost sezóny Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend nebyl výhradně jen o přehlídkách a přednáškách s odborníky, ale doprovodný program obsahoval několik večírků.

V neděli před samotným finále uspořádal módní časopis InStyle párty v hlavní hale historické budovy bývalé Živnobanky, tedy přímo v prostorách, kde se konaly prezentace nadcházejících kolekcí českých designérů. Akce byla unikátní v tom, že si stylisté z módního periodika své hosty sami oblékli tak, jak je skutečně vidí.

Například pro Lindu Bartošovou byl vybrán model z módního domu Versace s růžovou sukní, a to i přestože kombinace růžové barvy a blond vlasů může být vražedná. Neměla Linda strach, že skončí jako plastiková Barbie? „Stylistka Milenka pro mě měla jasnou představu, vybrala pro mě šaty s prvky růžové, a já na tuhle barvu nejsem stavěná. Neměla jsem moc na výběr, ale nakonec se mi to zalíbilo,“ komentovala Linda Bartošová model z aktuální kolekce Versace.

Jak dopadly jiné dámy na akci, sledujte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám