Hlavní obsah
Článek

Když spolu před pár lety založili rodinu, jako každý správný muž a žena kolem sebe plánovali hejno dětí. Jedno se jim narodilo, s druhým zakrátko počítali. Teď, když jsou Markusovi tři roky, ale Vlaďka Erbová (42) a Tomáš Řepka (50) říkají jasně: další potomek ani přes naši mrtvolu!

Důvodem je právě mrňous, který dá rodičům zabrat víc, než by dalo pět dětí podobného věku a mírnějšího ražení najednou.

„Třetí dítě jsem si opravdu přála. A moc. Ale na základě toho, jak složité je to s Markusem, jsem svůj názor přehodnotila. Pochopila jsem, že další přírůstek do rodiny by nebyl dobrý nápad,“ svěřila se Super.cz Erbová.

Naše redakce již uvedla, že maličký Řepka patří k hyperaktivním dětem, u nichž je nalezení správného způsobu výchovy úkol snad obtížnější, než jakým by bylo sestavení perpetua mobile. Čilý mladík neposlouchá autority, musí se s ním jednat hrozně takticky a oba rodiče neustále koumají, jak na něj vyzrát, aby se s ním dalo rozumně komunikovat. Už ve třech letech má totiž vlastní hlavu a snaží si prosadit vše, co se mu v „kebulce“ urodí.

„S manželem jsme se domluvili, že raději budeme všechnu péči a pozornost věnovat Viktorce a Markusovi. Neustále se radíme, jak na něj. Je to příjemné, když se dva rodiče mezi sebou domluví, aby si navzájem nesráželi autoritu. Naštěstí na výchově se shodneme,“ dodala Vlaďka Erbová.

Tu teď trápí zásadní věc: nedostatek spánku. Zatímco tatínek Řepka doma válčí se synem, ona běhá mezi ledovou plochou, kde krasobruslí její dcera Viktorka, a focením a natáčením. Rozjely se jí totiž ve velkém kšefty modelky, a tak nyní neví, kam dřív skočit, aby všechno stihla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám