Hlavní obsah
Článek

Chris (51) a Lesley (55) spolu prožili 25 šťastných let, během nichž si ve velkém dopřávali tučná jídla. Společné soužití se však podepsalo na jejich postavách, které narostly do rozměrů ohrožujících zdraví.

Spokojený páreček z britského Newcastlu své štěstí prožíval zejména u jídelního stolu, kde boubelka Lesley od rána do večera servírovala kalorické bomby. Jejich jídelníček nejčastěji tvořila pizza. Dále boloňské špagety s hromadou sýra, na nichž si kulaťoučká dvojice nejvíce pochutnala.

Blahobytný životní styl ovšem způsobil zdravotní rizika. Když se Chris začal kvůli váze dosahující závratných 186 kilogramů v noci dusit, téměř stokilová partnerka začala mít o jeho život strach. Zlomovým okamžikem byl den, kdy se pod obézním Chrisem rozpadlo zahradní křeslo.

Lesley pochopila, že je zle, a aby svého miláčka motivovala, začala hubnout společně s ním. Ve dvou se vše lépe táhne, a tak na sebe výsledek nenechal dlouho čekat. Bývalý pár tlouštíků společným úsilím shodil téměř 140 kil, což ve výsledku znamená, že Chris dosahuje poloviny své dřívější váhy a Lesley může nosit šaty, do nichž by se dříve nenacpala.

Díky výraznému úbytku váhy britský pár prožívá aktivity, které pro něj byly nemyslitelné. „Dřív jsme spolu nemohli nikam letět, protože Chris by se nevešel do sedačky v letadle. Teď se nám otevřely nové možnosti. Byli jsme v Benátkách a Paříži, objevujeme úplně nový svět,“ říká výrazně štíhlejší a atraktivnější Lesley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám