Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se naposledy potkali s Jaro Smejkalem (32), tak se zdálo, že je single a na nějaké randění ho zrovna neužije. Když ho Super.cz zpovídal při podobné příležitosti na tiskové konferenci soutěže Gay roku o čtvrt roku později, bylo všechno úplně jinak.

„Jsem nějakou dobu zadaný. Vlastně ten můj vztah trvá už déle, ale bylo tam několik ’Itálií’, ale teď se to nějak ustálilo a tak už jsme se obrazně přestěhovali někam do Francie,” svěřil se zpěvák, který se otevřeně hlásí k homosexuální orientaci.

Na tiskové konferenci soutěže, kde Smejkal vystoupí a zasedne v porotě, se Jaro objevil ještě bez partnera, brzy se s ním prý ale objeví ve společnosti: „Oficiální představení proběhne na České Miss."

Když se řekne jméno Jaro Smejkal, tak se většině lidí vybaví tetování a piercingy. Ptali jsme se tedy zpěváka, jestli je jeho přítel také takto ozdobený. „Myslím si, že je fajn, když je jeden v tom vztahu klidnější a druhej pokérovanej a propíchanej. Nemusí být oba,” směje se Jaro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám