Hlavní obsah
Článek

Jako spokojená rodinka o víkendu na první pohled působilo uskupení, které se v sobotu nečekaně objevilo na pláži v Malibu. Zapůsobit na herečku Kate Hudson (35), která v prosinci anulovala zásnuby s rockerem skupiny Muse Matthewem Bellamym (36), se nesnažil nikdo jiný než frontman další rockové skupiny Chris Martin (38), který však až tak úplně single není...

Exmanžel Gwyneth Paltrow (51), s níž má téměř jedenáctiletou dceru Apple a devítiletého syna Mosese, měl mít sice ve vztahu s herečkou Jennifer Lawrence (33) problémy, ale k případnému rozchodu se zatím nikdo z nich nevyjádřil. Oscarové držitelce ze snímku Terapie láskou prý vadilo, že i nadále udržuje až příliš vřelé vztahy se svou ex Gwyneth, která je po jeho boku vidět častěji než ona. Teď to ale vypadá, že se nedruží jen s ní, ale sympatie jej pojí i se slavnou dcerou Goldie Hawn a Billa Hudsona.

Na pláži přitom nechyběli ani jejich potomci. Rovněž Kate má dvě děti, jedenáctiletého syna Rydera z manželství s muzikantem Chrisem Robinsonem a tříletého Binghama s Bellamym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám