Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi lety si moderátor Vladimír Hron pořídil o téměř dvacet let mladší manželku, začal držet dietu, aby vyladil formu, a nyní chce držitel několika TýTý zpět na obrazovky.

Velkým comebackem má být jeho show Poslední zhasne, kterou bude od 4. dubna vysílat televize Relax-Pohoda. Tvůrci se inspirovali prostředím kabaretu a velkých slavných amerických show, a tak se v pořadu bude hlavně zpívat. Do každého dílu si Hron pozve zpěváky, herce a další umělce, kteří mají ke kabaretu co říci.

Pořad se natáčí v Divadle Radka Brzobohatého a do prvních dvou dílů si Hron přizval Ewu Farnou, Livii Kuchařovou, Josefa Zímu, Wabiho Daňka, Karla Štědrého, Vendulu Příhodovou a Patrolu Šlapeto.

„V Česku v současné době chybí zejména večery ve společnosti slavných písní, plné smíchu a zábavy. Diskuzních pořadů už bylo dost, všichni jsou z nich unavení,“ míní Hron, který má ambiciózní cíl, totiž že svým pořadem ‚pozvedne kvalitu současné české zábavy‘. Tak uvidíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám