Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikáloví herci Roman Tomeš a Michaela Doubravová bez sebe doposud nedali ani ránu. Teď se ale situace změnila. Roman zkouší až v Bratislavě muzikál Jesus Christ Superstar. "Hraju Ježíše a hrozně mě to baví," svěřil Super.cz.

S přítelkyní se ale vídají méně. "Už tam jezdí, takže ho mám doma třeba jen na víkend. Možná nám to i prospěje, jsme spolu hrozně rádi a ten čas si užíváme a budeme si jeden druhého víc vážit," míní Míša a Roman s ní souhlasí. "Když jsme spolu, děláme si hezké chvilky, chodíme ven, byli jsme na pouti," vypočítali, jak strávili například poslední víkend.

A žárlivost? Prý existuje, ale zdravá. "Roman mi říká, abych si domů nevodila nějaké amanty," řekla nám Míša. "A ona mi zase pořád připomíná, abych si na Slovensku nenašel nějakou tanečnici. A když vidí na Facebooku, že si mě nějaká holka dala do přátel, zkoumá, kdo to byl. A pak mě doma lynčuje za to, že mám na Slovensku kamarádky," dodal Roman.

"Já mu to samozřejmě přeju, ale on taky hrozně žárlí. Stačí, aby se na mne někdo podíval, tak potom spustí, že se nemám vyzývavě oblékat. Pak ale dodává, že aspoň ostatní vidí, co má doma hezkého," smála se Míša. Oba ale čeká společně strávené léto, i když hodně pracovní. V Divadle Kalich budou zkoušet nový muzikál Atlantida.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám