Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už by dnes nebyl mezi živými! Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) měl spolu se svou kapelou na 205. kilometru dálnice D1 nebezpečnou autonehodu, z níž vyvázli bez vážnějších zdravotních následků jen dílem náhody a štěstěny. Auto je sice na maděru, ale muzikanti si foukají jen poměrně (vzhledem k situaci) vtipné bolístky.

„Náš bubeník si poranil nohu, jinak jsme v pořádku. Já mám vlastně odřený zadek! Prolétlo něco kolem mě, nějaká konstrukce, tak asi od toho,“ svěřil se Brzobohatý Blesku.

Všem jeho příbuzným a blízkým, v čele s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou, se hrůzou málem zastavilo srdce, když se dozvěděli, jak málo chybělo k tomu, aby dnes mladíkovi chystali smuteční rozloučení.

Vše vzniklo kvůli tomu, že vepředu jedoucímu nákladnímu vozu zkolabovalo řízení, vjel do pruhu, v němž se řítili hudebníci, kteří neměli šanci zareagovat víc než jen přibrzděním, a do auta narazili.

„Pak jsme se stočili do svodidel a následně do pole,“ dodal Ondra, který ví, jaké je štěstí, že se jejich přibližovadlo nepřevrátilo na střechu. Zdravotní následky by totiž mohly být velmi vážné.

Reklama

Další články

Načítám