Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery Monika Sommerová je po osmi letech single. Rozchod exkluzivně potvrdila Super.cz. "Bohužel už spolu nejsme, byl to těžší rozchod. Pořád doufám, ale myslím, že to je ztracené," řekla Super.cz Monika, která přiznala, že definitivní sbohem dal vztahu její dlouholetý partner, ekonom Jiří.

"Nejdříve byl rozchod iniciovaný mnou, nakonec to ale skončilo z jeho strany. Asi je to osud. Jestli máme být spolu, tak spolu budeme. Ze začátku jsem doufala, že se k sobě vrátíme, teď už ani nevím, zda bych to chtěla," říká Monika.

Jaký byl tedy důvod rozchodu? "Hlavní problém byl, že jsme spolu byli opravdu dlouho a přestali jsme si jeden druhého vážit," vysvětlila Monika, kolem které se nyní pohybuje řada nadšených adeptů na nového partnera. "Motají se kolem mě zajímaví chlapci, uvidíme, zda, a kdy budu připravená na novou lásku," dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám