Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že potkáme Alici Bendovou (50) na motorkářském veletrhu, jsme nečekali. O herečce jsme si nikdy nemysleli, že je motorkářka, a také nám to vyvrátila. "To samozřejmě nejsem, ale motorky se mi strašně líbí. Můj přítel na motorkách, těch silničních, jezdí. Tedy respektive jezdil, protože jsem mu to diplomaticky zatrhla," řekla Super.cz.

"Ale teď bych byla docela ráda, kdyby se k tomu vrátil. Je to hezký sport, strašně se mi to líbí. Dokonce bych si to chtěla zkusit i já. Bojím se vlastně jen těch aut okolo. Proto bych na silniční motorku nikdy nesedla. A to ani jako spolujezdec," vlastně neví, co chce, Bendová.

Aspoň jedno jí ale bylo naprosto jasné. Spolu s dalšími známými tvářemi odhalovala motocykl s neuvěřitelnou cenou dvou miliónů, dokonce prý eur. "To bych si mnohem radši pořídila nějakou nemovitost, tedy víc nemovitostí. Motorka by šla z domu. Stejně tak, jako by šel z domu velký diamant. Raději bych si pořídila něco, co může do budoucna vydělat nějaké peníze," je si jistá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám