Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Carmen Electra se v legendární Pobřežní hlídce objevila už před téměř dvaceti lety. Tehdy nahradila hvězdnou Pamelu Anderson (56) a ihned si našla zástupy obdivovatelů.

Je až neuvěřitelné, že má stejně svůdné křivky jako v dobách, kdy se v červených záchranářských plavkách proháněla po plážích. Carmen momentálně chytá bronz na dovolené a nezapomíná ani na své fanoušky.

Na sociální síti se pochlubila fotkou v bikinách, na které by jen málokdo poznal, že sličná herečka už dva roky patří do klubu čtyřicátnic. Sexy Carmen totiž pořád vypadá jako nespoutaná dvacítka a o nápadníky jistě nemá nouzi.

Není divu, že o nabídky na lechtivé focení i filmové role nemá nouzi ani v době, kdy Pobřežní hlídku dávno zavál čas. Carmen loni oprášila také kariéru zpěvačky, kterou kdysi odstartovala současně se svou hereckou kariérou. Pak ale zpívání pověsila načas na hřebík a vrátila se až teď. O odvážné kostýmy samozřejmě není během jejích koncertů nouze…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám