Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) vyrazila společně s dcerkou Laurou do teplých krajů. Obě si užívají odpočinek po náročném stěhování do nově postaveného domu v Tuchoměřicích.

Jako cílovou destinaci zpěvačka vybrala Dubaj, kde nyní panují parádní letní teploty a prosluněné dny. Netrvalo dlouho a Dara se na sociální síti pochlubila fotkou v bikinách.

Oblíbená zpěvačka je známá tím, že důsledně dbá na životosprávu a pravidelně cvičí. Slunečním paprskům proto vystavila perfektní postavu bez gramu tuku navíc.

Ani v Dubaji Dara nezahálí a rozhodně netráví každý den povalováním na pláži. Naopak s Laurou navštěvuje místní pamětihodnosti.

„Je to přesně takové, jaké jsme si to představovaly. Slunce, moře, zážitky... Ten včerejší byl opravdu silný. Výlet do Abu Dhabi a podvečerní návštěva největší mešity na světě. Islámský architektonický zázrak, kam se vejde až 41 tisíc věřících. Má 82 kopulí, tisíc sloupů, největší ručně tkaný koberec, zlatem a polodrahokamy vykládané lustry (12tunové) a podlahy, magické místo,“ rozplývala se nad kulturním zážitkem zpěvačka s tím, že do mešity může přijít kdokoliv.

„Jen v pátek ráno patří mešita výlučně modlícím se muslimům. Doporučuji každému, kdo má smysl pro krásu, velkolepý styl, fantazii, arabský svět a vůni Orientu. Moje malá Šeherezáda si večer snila ten nejkrásnější sen Tisíce a jedné, přesněji této nezapomenutelné noci,“ nezapomněla na dceru Lauru Dara. Jak je vidno, dovolená se zatím vydařila na jedničku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám