Hlavní obsah
Článek

Francouzská herečka Clemence Poesy (32) se proslavila třemi díly fantasy ságy o čaroději Harrym Potterovi, ale v produkci pro mladší publikum toho pochopitelně moc ze svého těla neukázala. Před kamerou přitom ostychem rozhodně netrpí.

Představitelka postavy jménem Fleur Delacour nedostala v úspěšné dobrodružné sérii tolik prostoru jako Daniel Radcliffe či Emma Watson, ale i tak byla na filmovém plátně nepřehlédnutelná. Clemence má ovšem ve své filmografii i tituly, při jejichž natáčení musela projevit mnohem více odvahy.

V roce 2012 se atraktivní herečka objevila ve válečném dramatu Birdsong, kde ji čekala odvážná postelová scéna, při níž před kamerou ukázala ňadra. Jejího milence si tehdy zahrál Eddie Redmayne, který letos získala Oscara za ztvárnění vědce Stephena Hawkinga ve filmu Teorie všeho.

V době premiéry Birdsongu éra Harryho Pottera už v kinech odezněla, a tak Clemence odhalováním nikoho nepobuřovala. Herečka se však svlékla už v roce 2002 ve filmu Vítejte u Rozových, což ovšem její účast na čarodějnické sérii neohrozilo.

Reklama

Další články

Načítám