Hlavní obsah
Článek

Kultovní seriál o prominentní americké mládeži už patří do historie a jeho herecké hvězdy se plně věnují rodičovským povinnostem. Výjimkou není ani představitel Steva, z něhož je vzorný tatínek.

Herec Ian Ziering (50) prožívá po boku své druhé manželky Erin Kristine Ludwig dokonalé rodinné štěstí. Atraktivní padesátník, který své svalnaté tělo předvedl ve slavné striptérské show Chippendales, se nyní naplno věnuje svým dvěma potomkům, jimž by snesl modré z nebe.

Na projekci svého béčkového hororu Žralokonádo by Ian své děti nejspíš do kina nevzal, ale když se v Los Angeles konala premiéra Popelky, herec splnil své starší dceři její velký sen. Tříletá Mia se tak kromě filmu dočkala i setkání s představitelkou hlavní role Lily James, která dostala příležitost ztvárnit stejnou postavu jako před 43 lety Libuše Šafránková (†68).

Ian Ziering návštěvu slavnostní premiéry nepodcenil a dceři pořídil blankytně modré šaty, v nichž si při sledování nejnovější adaptace známé pohádky připadala jako princezna.

Reklama

Další články

Načítám